Ειδήσεις

Βρέθηκε το πορτοφόλι, χωρίς όμως τα χρήματα

Το πορτοφόλι, επέστρεψε στα χέρια της κατόχου του, ωστόσο χωρίς τα 200 ευρώ - Εντοπίστηκε πεταμένο στο δρόμο από μία άλλη γυναίκα.

Το πορτοφόλι, τελικά που «έκανε φτερά» από τσάντα νεαρής Ηρακλειώτισσας σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, ήρθε στα χέρια της κατόχου του, ωστόσο χωρίς τα 200 ευρώ - που είχε κάνει ανάληψη σήμερα - με τα έγγραφα όμως μέσα, την κάρτα, αλλά και την ταυτότητα.

Η γυναίκα το «φυσάει και δεν κρυώνει», πώς δεν πήρε χαμπάρι εκείνους ή εκείνον που κατάφεραν με τόση επιδεξιότητα και μαεστρία να αρπάξουν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα - σακίδιο που είχε στην πλάτη της.

Η Ηρακλειώτισσα μητέρα τριών παιδιών, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα του Σαββάτου να πάει να πάρει το πορτοφόλι της από την Ασφάλεια.

Το πορτοφόλι εντόπισε πεταμένο στο δρόμο μία γυναίκα, η οποία το πήγε στην Ασφάλεια και από μία κάρτα τριτέκνων που είχε μέσα σ' αυτό, κατάφεραν να εντοπίσουν την κάτοχό του και να την ενημερώσουν ότι βρέθηκε και να πάει να το πάρει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΡΑ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες και πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα κρούσματα σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, είναι πλέον πολλά, με το φαινόμενο να παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο διάστημα και σε ώρες αιχμής και κυρίως σε χώρους που παρατηρείται συνωστισμός.

Σχόλια