default-image

Αισιόδοξος για το χρέος, από το Ηράκλειο, ο Κατρούγκαλος

Κρήτη
Αισιόδοξος για το χρέος, από το Ηράκλειο, ο Κατρούγκαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξος φάνηκε, από το Ηράκλειο, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου το πρωί του Σαββάτου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, μίλησε με φόντο την τελευταία κρίσιμη απόφαση του Eurogroup, τονίζονατς ότι τώρα η Ελλάδα πορεύεται σε ένα «δρόμο ανάπτυξης».

Αισιόδοξος, όμως, φάνηκε και για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, αλλά και για την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Όπως ανέφερε, η Ελλάδα θα τηρήσει το χρέος και τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές, με στόχο την έξοδο από την κρίση.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη χθεσινή του συνάντηση με το Ρώσο Υπουργό Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, ως προπομπός της της μικτής διυπουργικής επιτροπής, που θα γίνει το Νοέμβριο στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, η Κρήτη δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους Ρώσους, καθώς αποτελεί ένα προνομιακό σημείο, τόσο τουριστικά όσο και γενικότερα ως προς τις προοπτικές ανάπτυξης.

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Ηρακλείου, κκ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, καθώς και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κ. Γιάννης Παυλιδάκης.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News