Ειδήσεις

Παγάνη: Η Κρητικιά που κατέκτησε τον κόσμο αποκαλύπτεται vid

Την ομορφιά με το μυαλό καταφέρνει να συνδυάσει με το δικό της τρόπο, η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη.

Την ομορφιά με το μυαλό καταφέρνει να συνδυάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, η πιο όμορφη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη.

Η πανέμορφη Κρητικοπούλα, Κωνσταντίνα την Παρασκευή, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα», μαζί με την Πόπη Βαρθολόμου, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των συγκεκριμένων καλλιστείων στην Κρήτη και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο διαγωνισμό, όσο και για τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε, αλλά και… πως σκοπεύει να τον αξιοποιήσει.

Να σημειωθεί ότι, η Κωνσταντίνα Παγάνη εκπροσώπησε την Ελλάδα στα παγκόσμια καλλιστεία «Ms International Transcontinental», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα των ΗΠΑ και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη, μεταξύ 25 άλλων κοριτσιών από όλο τον κόσμο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΗΤΙΚΙΑ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θέμα των καλλιστείων ήταν η ενδοοικογενειακή βία, θέμα για το οποίο μίλησε με μεγάλη - όπως απεδείχθη - επιτυχία η όμορφη Ηρακλειώτισσα.

«Η ομορφιά δεν είναι ταμπού. Υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να στηρίξουν και να εκμεταλλευτούν την ομορφιά τους, κάνοντας κάτι σημαντικό. Εγώ, μέσα από την ομορφιά μου και τον παγκόσμιο τίτλο που κατέκτησα, θέλω να αποδείξω το αντίθετο και να καταργήσω αυτό το ταμπού.», αναφέρει η 23χρονη.

«Επόμενος μου στόχος είναι αυτό που πρεσβεύω, να κάνω, μαζί με την Πόπη Βαρθολόμου, το έργο που έχουμε υποσχεθεί μέσα από τον τίτλο. Έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να δώσουμε σε ανθρώπους που χρειάζονται.», τονίζει, κλέινοντας, η Κωνσταντίνα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ομορφιά, το μυαλό και, πάνω από όλα, το ήθος, μπορούν να συνδυαστούν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας:

Σχόλια