Ειδήσεις

Cars 3: Ο Ρουβάς δανείζει τη φωνή του στον Κεραυνό Μακουίν

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει ως Κεραυνός Μακουίν στην νέα ταινία της Disney/Pixar «Αυτοκίνητα 3», όπου δανείζει τη φωνή του.

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει ως Κεραυνός Μακουίν στην νέα ταινία της Disney/Pixar «Αυτοκίνητα 3», όπου δανείζει τη φωνή του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Ρουβάς πήγε να δει την ταινία παρέα με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο και ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram.Η Δανάη Σκιάδη δίνει τη φωνή της στην Κρουζ Ραμίρεζ, ενώ ο Παύλος Κοντογιαννίδης επιστρέφει ως Μπάρμπας.Η Βίκυ Καγιά δίνει τη φωνή της στη Σάλυ Καρέρα και η Μάγκι Χαραλαμπίδου στη Δεσποινίς Φρίτερ.Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει.

Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες.

Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.Δείτε το βίντεο της μεταγλώττισης:

Σχόλια