Ειδήσεις

Ο "Δούρειος Ίππος"... έφτασε στο Πάρκο Λαβύρινθος -photos

«Φωλιασμένο» στους καταπράσινους λόφους πάνω από την πόλη της Χερσονήσου, στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου Χερσονήσου - Καστελίου, σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, βρίσκεται ένα πάρκο που ξεπερνά τις προσδοκίες τόσο των μικρών, όσο και... των μεγάλων παιδιών.

Ο λόγος για το Θεματικό Πάρκο «Λαβύρινθος», έναν υπέροχο οικογενειακό προορισμό, που συνδυάζει μοναδικά την ψυχαγωγία με την ιστορία, αλλά και τον πολιτισμό, μέσα από τις αμέτρητες διαδραστικές δραστηριότητες που παρέχει.

«Ταξίδι» πίσω στον Τρωικό Πόλεμο

Το ολοκαίνουριο θέμα του Πάρκου, ο εκπληκτικού σχεδιασμού, Δούρειος Ίππος, όχι μόνο θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά, αλλά και θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, με τα οπτικά εφέ και τη μουσική του.

Πρόκειται για μία κατασκευή ύψους, περίπου 13 μέτρων, ο οποίο μάλιστα μοιάζει πολύ σε μέγεθος με τον πραγματικό.

Τα παιδιά… και όχι μόνο, μπορούν να μπουν μέσα και να ζήσουν την απόλυτη δοκιμασία ευελιξίας και ταχύτητας, αφού θα κληθούν να αποφύγουν ένα «λαβύρινθο» από λέιζερ, με σκοπό να σώσουν την Ωραία Ελένη!

Μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Όμως, η διασκέδαση δε σταματάει εδώ: πραγματικοί λαβύρινθοι, παιχνίδια που εξασκούν το πνεύμα, αλλά και το σώμα, άλογα που προσφέρονται για ιππασία, εργαστήριο κεραμικής, αλλά και γήπεδο μίνι γκολφ και τοξοβολίας… Όλες αυτές και πολλές ακόμη δραστηριότητες, προσφέρουν τόσο στα παιδιά, όσο και σε ολόκληρη την οικογένεια μια εποικοδομητική ημέρα δίπλα στη φύση.

Και όσο τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν και ταυτόχρονα θα μαθαίνουν για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μυθολογία, εσείς μπορείτε να ξεκουράζεστε στην εντυπωσιακή Μινωική καφετέρια, απολαμβάνοντας τον καφέ σας, δροσιστικά ροφήματα, πεντανόστιμα σνακ, σαλάτες παγωτό και ό,τι άλλο θέλετε σε πολύ προσιτές τιμές.

Κάθε μέρα, από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 8:00 το βράδυ, το Θεματικό Πάρκο Λαβύρινθος, «προσφέρεται» για εκπαιδευτικές εκδρομές, παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις, αλλά και για ένα πραγματικό «ταξίδι» πίσω στο χρόνο: Πίσω στην ιστορία και τη μυθολογία.

Επισκεφτείτε το, για να ζήσετε μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία!

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια