Ειδήσεις

Προσωρινά τέλος, στις εικόνες ντροπής στην Πύλη Ιησού

Το αποκρουστικό θέαμα από την πύλη Ιησού με τις ακαθαρσίες και τα περιττώματα που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί πλέον παρελθόν, μετά τον καθαρισμό από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου.

Οι ντροπιαστικές εικόνες με τις ακαθαρσίες και τα περιττώματα που κατέγραψε η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV στο κατώφλι της Πύλης Ιησού στο Ηράκλειο αποτελούν παρελθόν σήμερα, μετά την παρέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου.

Ο καθαρισμός αποτελεί μια προσωρινή λύση, καθώς όπως παραδέχτηκε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Χάρης Μαμουλάκης πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση, καθώς μπορεί η υπηρεσία να προβαίνει σε συνεχείς καθαρισμούς, ωστόσο το φαινόμενο, που το απέδωσε σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, επαναλαμβάνεται.

Οι κάτοικοι ζητούν να λυθεί το ζήτημα μόνιμα και άμεσα και δηλώνουν με βεβαιότητα ότι οι εικόνες θα επιστρέψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΣΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ

Την υγειονομική βόμβα με τις απαράδεκτες και απόλυτα αποκρουστικές εικόνες και μάλιστα σε κοινή θέα συνάντησε ο τηλεοπτικός φακός στο κέντρο της πόλης, δίπλα από καταστήματα αλλά και το κατώφλι της μόνιμης έκθεσης για το Ν. Καζαντζάκη, ενώ τουρίστες και περαστικοί φωτογράφιζαν το θέαμα.

Ως μόνη λύση στο σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να είναι ο αποκλεισμός της πρόσβασης στο χώρο αυτό, όμως η τοποθέτηση περίφραξης πρέπει να τύχει την έγκρισης των αρχαιολόγων.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια