default-image

Συγκρούστηκαν δύο οχήματα βάζοντας στη "μέση"μηχανή video

Κρήτη
Συγκρούστηκαν δύο οχήματα βάζοντας στη "μέση"μηχανή video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην Κρήτη σήμερα . Μετά το σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Θωμά με τους τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων μάχεται για τη ζωή του, την παράσυρση του 36χρονου , στο ύψος της γέφυρας του Γεροποτάμου στα όρια των δήμων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, νέο τροχαίο ατύχημα συνέβη, αυτήν την φορά στα Χανιά, με συμπλοκή τριών οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΔΙΕΣΧΙΖΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δύο αυτοκίνητα και μια μηχανή, τύπου σκούτερ,  στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ενώ κινούνταν και τα τρία οχήματα στο ίδιο ρεύμα κατεύθυνσης προς την είσοδο της πόλης, επί της οδού Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ- ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Από τη σύγκρουση, ο  οδηγός της μηχανής που βρίσκονταν ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα έφυγε από το δίκυκλο, και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Με ασθενοφορο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του ενώ ευτύχημα αποτελεί και το γεγονός ότι ο ίδιος φορούσε κράνος.

Τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στα δύο Ι.Χ δεν χτύπησαν ενώ η τροχαία έχει αναλάβει την  προανάκριση για να ρίξει φως στις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 35ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΧ

Φωτογραφίες- Βίντεο : Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News