Ειδήσεις

Το πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor την Κυριακή - video

Τα νέα δεδομένα του Survivor – Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόνος εναντίον όλων

Με νέα δεδομένα θα συνεχίσουν να μάχονται στο εξής οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor με τον Ντάνο να  αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor.

Αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά στις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και τα ερωτηματικά

Στην ανακοίνωσή του για το επεισόδιο της Κυριακής, ο ΣΚΑΪ βάζει αρκετά ερωτηματικά για την εξέλιξη στο Survivor: Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο «Διασήμων» στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Ποια είναι η άποψη του «Μαχητών» σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;

Την Κυριακή το βράδυ στις 9 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έρχεται ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor. Δράση, ένταση, ανατροπές, κι ένας εκπληκτικός αγώνας μάχης έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, σύμφωνα και με το zappit. gr ,παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.414.769 τηλεθεατές Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.

Όπως ανακοίνωσε χθες στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ! Η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.  Όταν φτάσουμε σ' εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν ν' αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ' αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό. Όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.

Ο αγώνας για την ασυλία

Με σκορ 10-6 έχασαν στο χθεσινό αγώνα οι «Διάσημοι».

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Σχόλια