default-image

Το ... μάδημα της μαργαρίτας έδειξε ότι "μένει"!

Ποδόσφαιρο
Το ... μάδημα της μαργαρίτας έδειξε ότι "μένει"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Την Παρασκευή θα υπάρχει η απάντηση» μας είπε  λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Παπαδόπουλος, επιβεβαιώνοντας και τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας, ότι την Πέμπτη (15/6) θα μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη για την όποια προοπτική υπάρχει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

«Ναι, είναι αλήθεια, ότι θα συζητήσω με τον Άρη» είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναγνωρίζοντας ότι "οι εγγυήσεις που έχουν δοθεί από τον ΟΦΗ, έχουν δυναμώσει. Έπρεπε να πιέσω για την υλοποίηση ενός αξιόπιστου σχεδιασμού για τον στόχο".

 Αλήθεια όμως, τι παραπάνω εγγυήσεις να περιμένει από τον Άρη; Την παρουσία του κ. Μυροφορίδη και τις τεχνικές του να ανεβάζει ομάδες με «εξωγήινο» τρόπο από τη Football στη Super League;

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Άρη, μπορεί να πέρασε σπουδαίες ποροσφαιρικές στιγμές, αλλά έζησε και τη μεγαλύτερη «ληστεία» της ζωής του, αφού έχασε σε ένα βράδυ, εξ αιτίας του άρθρου 44, χιλιάδες ευρώ που ήταν οι αμοιβές του, από τον κόπο και τον ιδρώτα του. Ο Παπαδόπουλος έχει καρδιά και μνήμη.

Πιστεύουμε ότι αν ήθελε να φύγει από τον ΟΦΗ θα το είχε κάνει ήδη. Ο ΟΦΗ, είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο και τελευταία είχε πυκνώσει τις συζητήσεις με τον πρόεδρο και τους παράγοντες.

Λίγο πριν την αναχώρησή του από το Ηράκλειο, σε ένα... μάδημα της μαργαρίτας που έγινε με πολύ χιούμορ στην αθλητική ζώνη του ράδιο 9.84, το φύλο που τραβήχτηκε έγραφε πάνω "Yes".

"Μένω στον ΟΦΗ" δηλαδή!

(Ακόμη κι αν είναι κάτι που θεωρείται «τελειωμένο» στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν δεν έχουν μπει οι υπογραφές. Ειδικά σε μεταγραφές, προπονητές κλπ…

Η φράση του Νίκου Παπαδόπουλου ότι «την Παρασκευή θα υπάρξει η απάντηση», είναι σημαντική για τις εξελίξεις στο σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σημειωτέον, οι πιέσεις του προπονητή για την αναδιοργάνωση της ομάδας, συμβάλλουν θετικά προς το συμφέρον του ΟΦΗ.)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News