default-image

Δεν πρόλαβε να χαρεί τις 47.000 €, 49χρονος στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Δεν πρόλαβε να χαρεί τις 47.000 €, 49χρονος στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, τα ξημερώματα 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αφαιρέσει από σπίτι 47.000 ευρώ σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ενώ επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.  

Ο επιτήδειος κλέφτης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 49χρονος αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 11.400 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 49χρονος την 12.06.2017 είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή στην συγκεκριμένη οικία αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ.

Στην συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, στην οικία και σε περιβάλλοντα χώρο του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ και 30 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο η απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Το ανωτέρω χρηματικό ποσό κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News