Ειδήσεις

Προστατέψτε τους συγγενείς σας, μιλήστε για τις απάτες -vid

Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με το φλέγον ζήτημα που αφορά στις τηλεφωνικές απάτες αποφασίστηκε να επαναπροβληθεί.

Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με το φλέγον ζήτημα που αφορά στις τηλεφωνικές απάτες αποφασίστηκε να επαναπροβληθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Τα σποτ θα παίζουν από τις 15 Ιουνίου ως και τις 15 Σεπτεμβρίου ως κοινωνικό μήνυμα σε κανάλια και ραδιόφωνα όλης της χώρας δωρεάν. Αφορμή για τη δημιουργία τους αποτέλεσαν περιστατικά στα οποία επιτήδειοι, προσποιούμενοι τηλεφωνικά τους αστυνομικούς ή/και άλλους κρατικούς λειτουργούς, αποσπούν χρήματα κυρίως από ηλικιωμένους πολίτες, προφασιζόμενοι ότι με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν οι νομικές συνέπειες σε βάρος συγγενή τους (συνήθως του παιδιού τους), που δήθεν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Δείτε το σποτ και ενημερώστε σχετικά τους ηλικιωμένους συγγενείς σας ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες κάποιος να παρασυρθεί από τους επιτήδειους και να γίνει θύμα τους προσφέροντας τους χρηματικά ποσά για ένα γεγονός που δε συνέβη ποτέ.

Σχόλια