Ειδήσεις

Λονδίνο: Πέταξε το παιδί από το 10ο όροφο για να σωθεί

Μητέρα πέταξε το παιδί της από τον 10ο όροφο του φλεγόμενου πύργου στο Λονδίνο. Σοκαριστικές ανθρώπινες τραγωδίες.

Μια μητέρα πέταξε το παιδί της από τον 10ο όροφο του φλεγόμενου πύργου στο Λονδίνο για να το σώσει από τη φωτιά, σύμφωνα με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στο σημείο σύμφωνα με το thetoc.gr. Το παιδί φέρεται να έπιασε ένας άνδρας που βρισκόταν στο σημείο.

«Οι άνθρωποι είχαν βγει στα παράθυρα του πύργου και ούρλιαζαν. Κάποια στιγμή μια γυναίκα έκανε νόημα ότι θα πετάξει το παιδί της από το παράθυρο, ζητώντας κάποιος να το πιάσει. Κάποιος το έκανε. Ένας άνδρας πετάχτηκε και κατάφερε να πιάσει το παιδί» ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ

Άλλος μάρτυρας ανέφερε ότι το παιδί πρέπει να ήταν περίπου 5 χρονών, ενώ η μητέρα του το πέταξε από τον 5ο ή 60 όροφο. «Μια γυναίκα πέταξε το παιδί της από παράθυρο. Νομίζω ότι έζησε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχε και μια άλλη γυναίκα που φώναζε "Το παιδί μου, το παιδί μου, πρέπει να βγω από εδώ για να σώσω το παιδί μου". Δεν μπορούσαμε να τη βοηθήσουμε».

6 οι νεκροί

Η εικόνα πάντως παραμένει συγκεχυμένη .Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την φωτιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών στην πρωτεύουσα και ότι αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός αυτός.

Συνολικά πάνω από είναι οι τραυματίες. «Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι», δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Σχόλια