Ειδήσεις

Μαμά μου... μπαμπά μου... σας αγαπώ και μου λείπετε

Και ποιος δεν έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το κατάστημα που από το 1979 φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.

Η επιχείρηση τους, γνωστό κατάστημα με παιχνίδια στην πόλη του Ηρακλείου, εδώ και δεκαετίες έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, συνεχίζοντας να προσφέρει στην τοπική κοινωνία ένα σημαντικό έργο.

Και ποιος δεν έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το κατάστημα στην οδό Κυδωνίας το οποίο από το 1979 φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.

Ωστόσο τα τελευταία 24ώρα, θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Μαρίας Αδαμάκη που έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, έφυγε από τη ζωή ,για να… συναντήσει το σύζυγο της που τον Δεκέμβριο του 2013 βύθισε στο πένθος την οικογένεια του με το χαμό του.   

Η 66χρονη γυναίκα, ήταν μητέρα δύο παιδιών, του Νίκου και της Άννας, άνθρωπος σεμνός και πράος , ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Πάντα στο πλευρό του συζύγου της και όταν εκείνος πέθανε, αφοσιώθηκε εξολοκλήρου στα παιδιά της.

"Πολύ καλή μαμά και δίκαια," αναφέρει η κόρης της Άννα η οποία μάλιστα έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τους γονείς της , που πλέον είναι μαζί  αναφέροντας:

 Μαμά μου...μπαμπά μου...Σας αγαπώ..και μου λείπετε .Σας ευχαριστούμε για όλα…

To neakriti.gr εκφράζει θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Β.Μ

Σχόλια