Ειδήσεις

Πανελλήνιες: Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται τα ΓΕΛ

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Λατινικά, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Λατινικά, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Αναβλήθηκαν οι εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο

Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις αναβλήθηκαν σε Λέσβο και Χίο, λόγω του ισχυρού σεισμού που προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Πληροφορίες θέλουν η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για τους υποψηφίους από τα δύο νησιά, να  τοποθετείται περί τα τέλη Ιουνίου.

Σχόλια