default-image

Οι "Ελπίδες" έχουν ιστορία και πλάθουν το μέλλον!

Αθλητισμός
Οι "Ελπίδες" έχουν ιστορία και πλάθουν το μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ελπίδες Ηρακλείου, γοήτευσαν με την εμφάνιση τους στη "Μικτή Ζώνη" της Κρήτη TV, αναδεικνύοντας και σοβαρά ζητήματα που απαιτούν τη συνδρομή των φορέων, όπως το γηπεδικό.

Παρουσία του προέδρου Μιχάλη Καρασάββα, του προπονητή Μιχάλη Δεληγιάννη, των παραγόντων της νέας διοίκησης Αλέξανδρου Φουκαράκη και Σπύρου Καμπαξή, καθώς και αρκετών ποδοσφαιριστών που ήταν πρωταγωνιστές της σεζόν, ακούσθηκαν σημαντικά πράγματα για το επίτευγμα του σωματείου να κερδίσει δύο συνεχόμενες ανόδους και να επιστρέψει με το σπαθί του στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Από το 1987 που ιδρύθηκαν από τον οραματιστή τους Γιώργο Ανδριανάκη, οι Ελπίδες πρόσφεραν πολλά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας πολύ καλούς παίκτες με συμμετοχές σε εθνικές μας ομάδας, όπως ο Νίκος Ανδριανάκης, ο Μάικ Παρθενάκης και άλλοι. Οι γνωστοί «τζούνιορς» της εποχής συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο στη Βουλγαρία και η εκπομπή γύρισε το χρόνο πίσω στο 1990, όταν οι Ελπίδες είχαν κερδίσει το τρόπαιο επί της Λέφσκι, με τον Βαλάντη Ψιμόπουλο να θυμίζει σπουδαίες στιγμές στον αέρα μέσα από τις εικόνες.

Το σημαντικότερο θέμα ωστόσο στη σύγχρονη περίοδο των Ελπίδων και με την ηγεσία του Μιχάλη Καρασάββα, είναι το γήπεδο που εξακολουθεί να είναι χωμάτινο. Ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθούν λύσεις από τις συναντήσεις που επίκεινται για το θέμα με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον εντεταλμένο της Περιφέρειας για τα αθλητικά θέματα Νίκο Συριγωνάκη.

Στόχος η τοποθέτηση τεχνητού τάπητα με την υπερπήδηση των εμποδίων. Οι περιγραφές του ιδίου και των ποδοσφαιριστών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις προπονήσεις κάθε χειμώνα, ήταν συγκλονιστικές, όπως και οι δυο περιπτώσεις που υπερχείλισε ο ποταμός, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Για την πρόκληση της Α1 ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Δεληγιάννης, υλοποιεί ήδη τον σχεδιασμό του μαζί με τη διοίκηση, εκφράζοντας την πίστη ότι και τη νέα σεζόν η ομάδα του θα έχει ανταγωνιστική παρουσία.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών και εικονίζονται στη φωτογραφία, τόνισαν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα τους και ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τον προπονητή τους, για την εξαιρετική συνεργασία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ 3ο και 4ο της εκπομπής ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News