Ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε ο Δίας μετά το... δολοφονικό μεζέ

Δέχθηκε ιατρική βοήθεια όμως το φαρμάκι είχε ήδη κάψει τα πάντα μέσα του αφήνοντας το εγκέφαλο του χωρίς οξυγόνο οπότε... και ξεκουράστηκε.

Προσπάθησε και πάλεψε, ο Δίας, μετά τον δολοφονικό μεζέ που έφαγε από χέρι ανθρώπου το μεσημέρι της Δευτέρας  στη Νεάπολη.

Δέχθηκε το ενδιαφέρον και την ιατρική βοήθεια όμως το φαρμάκι είχε ήδη κάψει τα πάντα μέσα του αφήνοντας το εγκέφαλο του χωρίς οξυγόνο οπότε... και ξεκουράστηκε.

Ένας ακόμα σκύλος θύμα των επιτήδειων που θανατώνουν ζώα στην περιοχή και έχουν γεμίσει θλίψη και προβληματισμό όλη την τοπική κοινωνία.

Ο κτηνίατρος που έδωσε και αυτός την δική του μάχη για το ζώο Γιάννης Φούσκης, είπε  στο fonien.gr ότι το φάρμακο που έφαγε ο σκύλος ήταν τόσο δυνατό και ο χρόνος που πέρασε χωρίς ιατρική φροντίδα ήταν αρκετός που πραγματικά ο οργανισμός είχε παραδώσει.

«Είναι καιρός η κοινωνία να αντιδράσει και αυτό θα γίνει με την γνώση, την ευαισθητοποίηση και τον σεβασμό» είπε και ανέφερε την ιδέα για να γίνει καταρχήν μια εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά, με την συμμετοχή φορέων και συλλόγων και κυρίως μικρών παιδιών.

Σχόλια