default-image

Τα βιβλία αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ιεράπετρας

Πολιτισμός
Τα βιβλία αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ιεράπετρας και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Έκθεση Βιβλίου που οργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ιεράπετρας στο τέλος της σχολικής περιόδου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το θέμα της φετινής έκθεσης είναι «οι ομορφιές του τόπου μας» που έρχεται να αναδείξει μέσα από το βιβλίο και την πληθώρα των εργασιών των παιδιών των σχολείων της περιοχής κάθε πλεονέκτημα του Δήμου της Ιεράπετρας σε επίπεδο φυσικού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, αγροδιατροφικού, οικολογικού, παραδοσιακού περιβάλλοντος, καθώς και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

«Τα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 19:00 στην κεντρική παραλία της Ιεράπετρας. Η έκθεση φιλοξενείται για πρώτη φορά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Με αυτήν μας την επιλογή θέλουμε να αναδείξουμε το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, προσκαλώντας γονείς και μαθητές όλων των βαθμίδων να γνωρίσουν καλύτερα το καλό βιβλίο. Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του της έκθεση του βιβλίου, τιμώντας την προσπάθεια όλων των μαθητών που με τις πρωτότυπες εργασίες που έχουν προετοιμάσει από την αρχή της σχολικής περιόδου, θα αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου.

Η έκθεση βιβλίου γίνεται εδώ και πολλά χρόνια  στην Ιεράπετρα, με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των βιβλιοπωλών της περιοχής.

Έχουν προγραμματιστεί και θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις με την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας, δρώμενα Μαθητών των Σχολείων, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας ζωγραφικής αλλά και συναυλίες Κρητικής παραδοσιακής μουσικής, και μουσικής ροκ.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News