default-image

Επιτέλους "φως" για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Υγεία
Επιτέλους "φως" για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον του απλού κόσμου, των επιχειρηματιών (χορηγών) και των εθελοντικών οργανώσεων από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, κατάφερε στο πρώτο εξάμηνο της λειτουργίας του, να εξασφαλίσει χρήσιμο και απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, προς όφελος του ιατρικού προσωπικού και των ασθενών.

Στις 16 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή στις 11:00 π.μ. σε επίσημη τελετή που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας θα παραδοθούν στο Νοσοκομείο: Υπερηχογράφος καινούριος, μεγάλη προσφορά της Εταιρείας «Πλαστικά Κρήτης».

Μεταχειρισμένος υπερηχογράφος, προσφορά της Ομάδας "Solidarite Normandie Grece" (Αλληλεγγύη Νορμανδία - Ελλάδα). Καινούργιο Μόνιτορ με καπνογράφο, προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, της εταιρείας «Χαλκιαδάκης Α.Ε., Σούπερ Μάρκετ» και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Δύο μηχανήματα HOLDER με το λογισμικό τους, προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, της Τράπεζας Χανίων, του Συνεταιρισμού «Ανατολή» και του Προσωπικού των εργαζομένων στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης.

Δύο συσκευές υποβοήθησης της αναπνοής CPAP, προσφορά της οικογένειας του αείμνηστου Μιχάλη Κεχαγιαδάκη, του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και του καταστήματος New Medica στην Ιεράπετρα.

Στην παράδοση θα είναι προσκεκλημένοι όλοι όσοι βοήθησαν για την στήριξη του έργου του Συλλόγου.

«Πρέπει να επισημάνουμε ότι έχουμε μέχρι σήμερα παραδώσει: Δύο ηλεκτρικούς γερανούς για κατακλιμένους ασθενείς, ικανό αριθμό νοσοκομειακών μαξιλαριών και ένα λουτρό υπερήχων για τον καθαρισμό και την απολύμανση χειρουργικών εργαλείων. Στους πρώτους έξι μήνες της λειτουργίας μας, με τις δωρεές του κόσμου, και τις χορηγίες των επιχειρήσεων και των φορέων, τους οποίους ευχαριστούμε, έχουμε καταφέρει να συμβάλουμε στην ανανέωση μέρους του εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας, θεωρώντας πάντα ελάχιστη αυτή την προσφορά σε σύγκριση με τις υποχρεώσεις της πολιτείας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου μας, ένα νέο Οργανισμό που να καλύπτει σε προσωπικό τις ανάγκες της περιοχής και τις επαρκείς χρηματοδοτήσεις για να λειτουργήσει σωστά χωρίς κλειστές κλινικές και ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα», καταλήγει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News