default-image

Σοβαρά τραυματισμένη αστυνομικός στο σταθμό του Μονάχου

Κόσμος
Σοβαρά τραυματισμένη αστυνομικός στο σταθμό του Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μία αστυνομικίνα, τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από «πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν σε σταθμό τραίνων του Μονάχου, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, προσθέτοντας ότι ένας άνθρωπος έχει συλληφθεί.

«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν στον σταθμό τραίνων του Ουντερφέρινγκ και μία αστυνομικίνα «τραυματίστηκε σοβαρά», επεσήμανε η αστυνομία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Την ίδια ώρα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

Ούτε θρησκευτικά, ούτε πολιτικά τα κίνητρα του δράστη

«Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους σήμερα το πρωί σε έναν σταθμό τραίνων κοντά στο Μόναχο δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε υποκινούμενος από προσωπικούς λόγους. Δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα», δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης χρησιμοποίησε το όπλο ενός αστυνομικού και προσπάθησε να σπρώξει έναν άλλο στις ράγες του τραίνου την ώρα που έφτανε ένας συρμός στον σταθμό.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News