default-image

Και ο Σάκης Ρούβας "κόλλησε" με το Spinner - video

Life
Και ο Σάκης Ρούβας "κόλλησε" με το Spinner - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την  γλυκύτατη γιαγιά που έμαθε από τον εγγονό της να παίζει spinner, χαρίζοντας απλόχερα μοναδικές στιγμές γέλιου,  σειρά αυτήν την φορά είχε ο δημοφιλής Σάκης Ρουβάς.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ποπ σταρ φαίνεται πως "κόλλησε" με το συγκεκριμένο παιχνίδι, το Fidget Spinner, που έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ SPINNER- VIDEO

Μπορεί να μην ξέρουμε αν το χρησιμοποιεί για θεραπευτικές ιδιότητες ή απλά για να διασκεδάσει, το μόνο σίγουρο είναι οτι του πάει πολύ.

Απολαύστε τον!

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Τι είναι το Fidget Spinner

Πρόκειται για ένα σχετικά απλό παιχνίδι. Το Fidget Spinner αποτελείται από δύο μέρη. Έχει -συνήθως- τρεις ακτίνες και μία βάση στην οποία αυτές στηρίζονται. Το μόνο που έχει να κάνει ο ιδιοκτήτης του παιχνιδιού είναι να το τοποθετήσει σε ένα από τα δάχτυλά του (συνήθως στον αντίχειρα) και να χτυπήσει τις ακτίνες ώστε αυτές να αρχίσουν να περιστρέφονται. Βέβαια αυτό που κάνει ξεχωριστά τα fidget spinners, είναι τα σχέδιά τους, αφού υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Λίγοι όμως γνωρίζουν σύμφωνα με το getgreekmusic.gr ότι αυτό το «γκατζετάκι» δεν είναι σημερινό προϊόν.

«Γεννήθηκε» το 1997 με διαφορετική όμως μορφή από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα. Ήταν ένα κράμα από συγκολλημένα κομμάτια εφημερίδας το οποίο επινόησε μία Αμερικανίδα, η Catherine Hettinger, από το Ορλάντο, η οποία δυσκολευόταν να κινηθεί λόγω της μυασθένειας που έπασχε, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί μυϊκή αδυναμία και αναζητούσε τρόπους ψυχαγωγίας της κόρη της Sara, την οποία είχε να απασχολεί αδυνατώντας ουσιαστικά να σηκώσει τα παιχνίδια της και να παίξει μαζί της.

Η περιστροφή ενός fidget spinner δεν έχει μόνο διασκεδαστική αλλά και ευεργετική επίδραση, καθώς ιδιαίτερα νευρικά άτομα το χρησιμοποιήσουν για χαλάρωση της νευρικότητας, καταργώντας το δάγκωμα των νυχιών ή άλλες νευρικές συνήθειες που προκαλούνται από στρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News