Ειδήσεις

Γονάτισε στην τελετή αποφοίτησης & της έκανε πρόταση γάμου!

Την ώρα που μία τελειόφοιτος παραλάμβανε το πτυχίο της ο καλός της ,της προσέφερε δεύτερη χαρά: ένα δαχτυλίδι και μια πρόταση γάμου.

Μια συγκινητική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό του ΤΕΙ Ηρακλείου όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Κρήτης.

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο από περήφανους γονείς και φίλους, οι τελειόφοιτοι είδαν τους κόπους ετών να επιβραβεύονται, παραλαμβάνοντας τα πολυπόθητα πτυχία που θα τους είναι χρήσιμα για το μέλλον μέσα σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον.

Ο γραμματέας του ΤΕΙ, κ. Χύτας με…μπασκετική αναφώνηση των ονομάτων των πτυχιούχων, έδωσε το δικό του στίγμα σε αυτή την όμορφη γιορτή. Και εκεί έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε…

Την ώρα που μία τελειόφοιτος παραλάμβανε το πτυχίο της, ο καλός της άρπαξε την…ευκαιρία και της προσέφερε δεύτερη χαρά στην ήδη σπουδαία μέρα της. Γονατιστός, με μία ανθοδέσμη και ένα δαχτυλίδι ανά χείρας, της έκανε πρόταση γάμου με την υποψήφια νύφη να μην αργεί ούτε δευτερόλεπτο να πει το πολυπόθητο «ναι».

Την χαρακτηριστική και συγκινητική στιγμή κατέγραψε το fonien.gr .

Σχόλια