Ειδήσεις

Το πανέμορφο φεγγάρι μία... "μαγεία" για τους Κρητικούς

Το τεράστιο, λαμπερό και "χρυσαφένιο" φεγγάρι συντρόφευε και τους ταξιδιώτες προσφέροντας τους νότα ευχάριστη και συνάμα ρομαντική.

Μπορεί  οι μετεωρολόγοι να έκαναν λόγο για  βροχές και καταιγίδες  στην Κρήτη , ωστόσο σε κάποιες περιοχές ο καιρός που δεν είχε δείξει και τόσο «άγριες» διαθέσεις , αποφάσισε να δώσει… λίγο χώρο και στο καταπληκτικό φεγγάρι για να ξεπροβάλλει στον Κρητικό ουρανό.

Η πανσέληνος του Ιουνίου αποδείχτηκε  καταπληκτική μαγεύοντας όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από οπουδήποτε ήταν εμφανής.

Το τεράστιο λαμπερό και χρυσαφένιο" φεγγάρι συντρόφευε μάλιστα ακόμη και τους ταξιδιώτες  δίνοντας άλλη νότα στο ταξίδι τους, πιο ευχάριστη και πιο ρομαντική.

Το  φεγγάρι βέβαια το βράδυ της Δευτέρας  μας έκανε και τα δικά του... κόλπα καθώς αλλού ξεπρόβαλλε με ένα κατακόκκινο χρώμα, αλλού με πορτοκαλί και αλλού εμφανιζόταν κατάλευκο.

Μία  όμορφη εικόνα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός για  να την κάνουμε όμορφη ανάμνηση, διανύοντας μόλις  τις αρχές του καλοκαιριού.

Β.Μ

φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια