default-image

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός σήκωσε την κούπα (pics)

Μπάσκετ
Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός σήκωσε την κούπα (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην πετυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού με την κατάκτηση του double και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου...

Μετά από μια περίεργη έως και δύσκολη χρονιά, με πολλές... περίεργες στιγμές, με τα καλά και τα κακά της, είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τη μεγάλη δικαίωση. Για τη στιγμή που θα αμείβονταν οι κόποι μιας ολόκληρης και επίπονης σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός έριξε την αυλαία της χρονιάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από τρία χρόνια ύστερα από την επιβλητική εμφάνιση στο ΣΕΦ και την εμφατική νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Το ΟΑΚΑ φόρεσε τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει τον 36ο τίτλο στην ιστορία των «πρασίνων» με τους 18.000 φίλους της ομάδας να δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Ο Νικ Καλάθης ήταν εκείνος που γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση, μαζί με τον Κέι Σι Ρίβερς, τον Γιάννη Μπουρούση και φυσικά τον προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη πλευρά του έδινε το σύνθημα στην εξέδρα για νέους τίτλους, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια του! Το «παρών» έδωσε και ο εμβληματικός πρόεδρος των «πρασίνων» Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος καμάρωνε για ένα ακόμα πρωτάθλημα της δυναστείας που «έχτισε» από τη δεκαετία του '90 και για τα επόμενα 20 χρόνια!

Και φυσικά έφτασε η ώρα της αποθέωσης. Το κύπελλο στα χέρια του Καλάθη και το κοινό να παραληρεί. Κάθε παίκτης άκουγε ρυθμικά το όνομά του, ενώ μετά χιλιάδες φίλοι της ομάδας μπήκαν στο παρκέ για να αποθεώσουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Μια σεζόν είχε φτάσει στο τέλος της. Μια σεζόν με το double στα «πράσινα» λάβαρα του ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News