default-image

"Οι λύσεις καμιά φορά είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις"

Απόψεις
"Οι λύσεις καμιά φορά είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι λύσεις καμιά φορά είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις» λέει το σλόγκαν της εκστρατείας της Νορβηγικής Διεύθυνσης Παιδιών, Νεολαίας και Οικογενειακών Υποθέσεων, σε μια καμπάνια που στοχεύει στο να αυξήσει τις νορβηγικές ανάδοχες οικογένειες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Κι είναι αλήθεια αυτό αν φανταστεί κανείς, πως ο μικρός πρωταγωνιστής της διαφήμισης με τίτλο «The Lunchbox», έχει «δίπλα» του μια ολόκληρη τάξη.

Η διαφημιστική εταιρεία The Kitchen από το Όσλο της Νορβηγίας είναι υπεύθυνη γι' αυτή τη ταινία μικρού μήκους- διαφήμιση που φαίνεται πως.. πετυχαίνει διάνα το σκοπό της!

Το story

Ένας μικρός μαθητής είναι ο πρωταγωνιστής. Μια σχολική τάξη, διακόπτει για να απολαύσουν τα παιδιά το μεσημεριανό τους.

Όλοι οι μαθητές ανοίγουν τα κουτιά και τα πακετάκια με το κολατσιό που τους έχουν ετοιμάσει οι γονείς τους. Ωστόσο, το κουτί ενός εκ των μαθητών είναι άδειο.

Προκειμένου να μην καταλάβουν κάτι οι συμμαθητές του, ο πιτσιρικάς ζητά άδεια για να βγει από την τάξη, και περιφέρεται άσκοπα στους σχολικούς διαδρόμους για να σκοτώσει το χρόνο του.

Γυρίζοντας στην τάξη κι ενώ οι συμμαθητές του εξακολουθούν να τρωνε, ετοιμάζεται να φυλάξει το κουτί του. Όμως τότε συνειδητοποιεί πως αυτό είναι βαρύ μιας κι είναι γεμάτο! Οι φίλοι του φρόντισαν γι αυτό

Δείτε το video:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News