default-image

Με μπάρμπεκιου ολοκλήρωσαν τη χρονιά στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Με μπάρμπεκιου ολοκλήρωσαν τη χρονιά στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς, δόθηκε σήμερα  το μεσημέρι στο «Γεντί Κουλέ», όπου με ένα πλουσιοπάροχο μπάρμπεκιου, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, είπαν αντίο στην φετινή χρονιά και καλό καλοκαίρι.

Οι προπονήσεις στον ΟΦΗ τελείωσαν και το νέο ραντεβού δόθηκε στα μέσα Ιουλίου, για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο μπάρμπεκιου που στήθηκε στην αίθουσα VIP κάτω από τη θύρα 9 του γηπέδου, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές της φετινής χρονιάς και να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους για καλό καλοκαίρι και ...καλές διακοπές!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης ευχήθηκε στους παίκτες, καλό καλοκαίρι και τα ...υπόλοιπα μέσα απο το σχεδιασμό που θα γίνει του χρόνου στην ομάδα, τις επόμενες μέρες, για το ποιοί παίκιτες θα μείνουν και ποιοί όχι για τη νέα χρονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους Γιώργο Κουτεντάκη, Γιάννη Φασομιτάκη και Κώστα Ζερβάκη που επιμελήθηκαν τα εδέσματα του μπέρμπεκιου, αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ που φρόντισαν να μη λείψει τίποτε.

«ΟΦΗ, ΟΜΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Καλό καλοκαίρι σε όλους!», αναφέρουν στον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News