default-image

Απίστευτη γιαγιά παίζει Spinner & σπάει το διαδίκτυο -vidεο

Life
Απίστευτη γιαγιά παίζει Spinner & σπάει το διαδίκτυο -vidεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι που μοιάζει με «ελικοπτεράκι» και ονομάζεται Fidget Spinner, έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, αντικαθιστώντας τη μέχρι πρότινος λατρεία που είχαν υιοθετήσει τα πιτσιρίκια από τα Pokemon Go, και τις μεταλλικές τάπες μέχρι τη συλλογή από αυτοκόλλητα δεν έχει προηγούμενο.

Αυτήν την φορά ένας νεαρός ο Jimko, θέλησε να μάθει στη γιαγιά του να παίζει το νέο αυτό παιχνίδι που έχει γίνει μανία καταγράφοντας καρέ καρέ τις μοναδικές στιγμές , αναρτώντας τες στο youtube με αποτέλεσμα να γίνει πανικός από το χιουμοριστικό video.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ SPINNER ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Η συμπαθέστατη ηλικιωμένη, λοιπόν που δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι στον εγγονό της, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και με υπομονή, επιμονή και καρτερικότητα, άκουγε με προσοχή τις πολύτιμες συμβουλές του.

Είχε βέβαια και ερωτήσεις να απευθύνει, όπως για παράδειγμα, γιατί δεν ακούει κάτι όταν το spinner γυρίζει...

Τελικά μετά από προσπάθειες τα κατάφερε και όπως είπε κιόλας της άρεσε με τον εγγονό της μάλιστα να μην παραλείπει να της μαθαίνει και κόλπα γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι .

Και επειδή η γιαγιά τα κατάφερε, εισέπραξε ένα μεγάλο φιλί από τον εγγονό της ως ανταμειβή στην προσπάθεια που κατέβαλλε και μέσα από αυτήν η συμπαθέστατη γιαγιά έγινε και πάλι παιδί.

Παρακολουθήστε το ξεκαρδιστικό video που ήδη έχει viral στο διαδίκτυο.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News