default-image

Α.Μεϊμαράκης: Όσο δεν σεβόμαστε την ζωή θα έχουμε τροχαία

Κρήτη
Α.Μεϊμαράκης: Όσο δεν σεβόμαστε την ζωή θα έχουμε τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Δύο ακόμη Κρητικοί έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο σε Χερσόνησο και Χανιά το σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο το πρωί, στην είσοδο της Χερσονήσου, 32χρονος οδηγός αυτοκινήτου εξέπνευσε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως το όχημά του, άγνωστο πώς, κατέληξε σε κολόνα φωτισμού.

Την Κυριακή 46χρονος άνδρας παραλήφθηκε νεκρός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ταυρωνίτη Χανίων, με την Αστυνομία να διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

 Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει επίσης ένας 22χρονος στα Χανιά που τραυματίστηκε βαρύτατα όταν η μηχανή στην οποία ήταν συνεπιβάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Κισσάμου.

22 οι νεκροί από την αρχή του χρόνου μέχρι χθες στην Κρήτη, με το νομό Ηρακλείου να έχει τη θλιβερή πρωτιά 10 θύματα.

''Τη διαφορά στο δρόμο την κάνει ο οδηγός κι όχι ο δρόμος. Κανείς δεν έχει κλείσει συμφωνία με τον Θεό ότι δεν θα εμπλακεί σε τροχαίο'' επαναλαμβάνει ο πρόεδρος των εκπαιδευτών οδηγών Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

''Όσο δεν σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή αυτή θα είναι η πορεία μας'' προσθέτει.

Μιλά επίσης για αύξηση των παραβιάσεων του ΚΟΚ στους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Α.Μεϊμαράκης: Με το ίδιο σύστημα οι εξετάσεις των οδηγών έως το τέλος του 2017

Μέχρι και το τέλος του χρόνου οι εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται με το σημερινό τρόπο σύμφωνα με τον πρόεδρο των εξεταστών στο Ράδιο 9,84.

Υποσχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα με τη νέα χρονιά και πρόταση των εκπαιδευτών η αναβάθμιση του κλάδου να προέλθει με σπουδές μέσα από τα ΤΕΙ κι όχι από ΙΕΚ, όπως ισχύει σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News