Ειδήσεις

Ποδηλασία από Καράβολα μέχρι Βενιζέλειο για το Δρόμο Υγείας

Με σκοπό την προαγωγή του υγιεινού τρόπου ζωής, του αθλητισμού, της ποιότητας ζωής και της προβολής του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη του Ηρακλείου, ο 1ος «Δρόμος για την Υγεία» στο Ηράκλειο είναι γεγονός.

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, αλλά και την οργανωτική επιμέλεια του Π.Ο.Η Kάστρο, η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου διοργανώνει τον 1ο Δρόμο για την Υγεία από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν., την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 11 το πρωί.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης γονείς με μικρά παιδιά, νηπιακής και σχολικής ηλικίας, θα  συμμετέχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο του Καράβολα υπό τους ήχους μουσικής και μπαλονιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Βενιζελείου, επίσης καλούμε όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα οργανωθεί στο χώρο( Καράβολα) από την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Γ.Ν..

Ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ποδήλατα στους μη έχοντες για συμμετοχή στην εκδήλωση!

Στους συμμετέχοντες, χωρίς καμία επιβάρυνση, θα χορηγηθεί ένα μπλουζάκι, ένα καπελάκι, νερό και ένα μικρό σνακ. Στο τέλος, στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, όλοι οι συμμετέχοντες  θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση των ποδηλάτων (και άλλων δώρων έκπληξη) λαμβάνοντας ακόμη μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να συμμετέχει ενεργά ακολουθώντας  τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας (κράνη, συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών) για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έγκαιρη δήλωση = πολλαπλάσια κουπόνια στην κλήρωση!!

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Βιοκινητική εκπαίδευση: έναρξη 10:00

Ποδηλατικός περίπατος 11:00

Ολοκλήρωση ποδηλατικού περίπατου 12:20

Κληρώσεις δώρων και απονομή 12:30

Σχόλια