default-image

Ξεχωριστό event στον Κρητικό Φούρνο, λίγο πριν την πρεμιέρα

Πολιτισμός
Ξεχωριστό event στον Κρητικό Φούρνο, λίγο πριν την πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για μια ταινία με έντονο άρωμα Κρήτης. Η πρεμιέρα της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ» με γνωστούς ηθοποιούς ανάμεσά τους ο Γιώργος Χωραφάς και η Άννα Φόνσου, αναμένεται στις 15 Ιουνίου. Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Κρήτη, αποτυπώνει την καθημερινότητα των Κρητικών και τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα της κρίσης.

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της ταινίας, πραγματοποιήθηκε ένα event στον ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ DAILY όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με κρητική μουσική και φαγητό.

Αν και τα γυρίσματα της ταινίας διήρκησαν περίπου δύο μήνες, οι συντελεστές δεν κατάφεραν να απολαύσουν το νησί λόγω του περιορισμένου χρόνου τους.

Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής για την πρεμιέρα της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY μαζί με τους συντελεστές της ταινίας, διοργάνωσαν χτες το πρωί ένα δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά.

Παράλληλα με το θεατρικό παιχνίδι, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκο παγωτό από τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ, αλλά και να συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ξα Μου», Γιώργος Χωραφάς μαζί με τον ιδιοκτήτη του Κρητικού Φούρνου Daily Νίκο Νικολιδάκη.

Ο Γιώργος Χωραφάς μαζί μαζί με τη σκηνοθέτηδα της ταινίας Κλειώ Φανουράκη.
Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το event.
Ο Κρητικός Φούρνος Daily προσφέρει παγωτό κατά τη διάρκεια της δράσης στο Τάλως Πλάζα.
Η θεατρολόγος και σκηνοθέτης της ταινίας κατά τη διάρκεια του θεατρικού παιχνιδιού στο Τάλως Πλάζα.

Ρεπορτάζ: Γιώτα Αρχοντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News