Ειδήσεις

Το βίντεο έγινε "viral" και οι δράστες… επανήλθαν (photos)

Επανήλθαν στον… τόπο του εγκλήματος οι «δράστες» που ξερίζωσαν ένα δεντράκι στο Ρέθυμνο, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το βίντεο

Τέλος καλό, όλα καλά! Μετά και τη δημοσιότητα που έλαβε στα μέσα ενημέρωσης ο μικροβανδαλισμός σε πεζοδρόμιο του Ρεθύμνου με την καταστροφή φυτού, οι δρώντες αποφάσισαν με δικά τους έξοδα να προμηθευτούν ένα νέο φυτό σε αντικατάσταση του προηγούμενου.

Μάλιστα ζήτησαν συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη παρακείμενης επιχείρησης, αναγνώρισαν το λάθος τους και φύτεψαν το νέο δεντράκι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ… ΔΕΝΤΡΑΚΙ

Σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας που ευελπιστεί να ήταν το τελευταίο περιστατικό του είδους:

«Θέλει πολύ μαγκιά να παραδεχθείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη για ένα σφάλμα που μια κακία στιγμή σε φέρνει να κάνεις και ακόμη περισσότερο μαγκιά να αποκαταστήσεις και την ζημιά που έκανες εκείνη την κακία στιγμή.

Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που με μεγαλείο ψυχής αποκατέστησαν με δικά τους έξοδα αυτές τις ζημιές που έκαναν και που άμεσα αποδέχτηκαν και παραδέχτηκαν.

Εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο περιστατικό στον έρμο αυτόν τόπο».

Δείτε τι είχαν κάνει στο δεντράκι:

Μ.Κ.

Σχόλια