Ειδήσεις

Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται Κρήτη για συναυλίες

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για τις συναυλίες που θα κάνει στην Κρήτη και τον ενθουσιασμό τους που θα τραγουδήσει σε λίγες μέρες για τους Έλληνες της Αμερικής. Διαβάστε τη συνέντευξή της στο GetGreekMusic .

Μάλιστα την πέτυχαν στο studio του Χρήστου Παπαδόπουλου όπου ετοιμάζει ένα soundtrack για μια ταινία που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Καλησπέρα Μελίνα. Τι ετοιμάζεις εδώ σήμερα;

Γειά σου Mike, βρισκόμαστε σε ένα πανέμορφο χώρο, στο Χάριν Ευφωνίας, ένα πανέμορφο studio του Χρήστου Παπαδόπουλου, με πολύ ωραία έπιπλα και μουσικά όργανα. Ετοιμάζουμε ένα πολύ καλό τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε μια ταινία, που θα λέγεται "Θησαυρός" και το τραγούδι αυτό θα το ερμηνεύσω μαζί με το Μανώλη Μητσιά και μέσα σε αυτό το δίσκο θα συμμετέχει ο Πασχάλης Τερζής.

Έμαθα πως θα κάνεις υπερατλαντικό ταξίδι και ότι πας Αμερική…

Ναι. Πετάω σε λίγες ώρες για Αμερική. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να βρεθώ στους Έλληνες της Αμερικής και να περάσουμε τέλεια. Θέλω να έρθω σε επαφή με όλο τον κόσμο.

Σε ποιες πόλεις θα πας;

Ξεκινάμε από Σικάγο, μετά πάμε Νέα Υόρκη, Βοστόνη και μετά Καναδά, στο Μόντρεαλ και το Τορόντο. Μαζί μου θα είναι ο Γιώργος Λιανός φυσικά.

Πως νιώθεις που θα τραγουδήσεις για τους ομογενείς που διψούν για λίγη πατρίδα και ελληνική μουσική;

Και γω διψώ για να τους συναντήσω. Έχω μεγάλη λαχτάρα να βρεθώ κοντά τους και να τραγουδήσουμε παρέα. Περιμένω πως και πως να έρθει η στιγμή να ανταμώσουμε.

Μετά επιστρέφεις και έχεις κι άλλη περιοδεία, εδώ στην Ελλάδα;

Ναι. Μετά επιστρέφω, κάθομαι λίγες μέρες και επαναπροσδιοριζόμαστε εδώ. Ξεκινάμε εδώ την περιοδεία, που λέγεται "Η ζωή μου τραγούδι του δρόμου" και θα έχει τραγούδια δικά μου, παλιά και καινούργια, αλλά και πολλές επιτυχίες φυσικά διαχρονικές από αγαπητούς συναδέλφους.

Σε ποιες πόλεις θα σε δούμε;

Θα προσπαθήσω να πάω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ. Σίγουρα μπορώ να πω ότι θα είμαι στη Μυτιλήνη, στη Λήμνο, στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Έδεσσα και σε πάρα πολλά άλλα μέρη. Το πρόγραμμα θα βγαίνει σταδιακά στην επίσημη σελίδα μου. Τα γράφετε και σεις εξάλλου στο GetGreekMusic και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μίλησε μας για τη συμμετοχή σου στη μεγάλη συναυλία για τον Δημήτρη Μπάση;

Ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος, έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές όσο βρίσκομαι στη δισκογραφία και γω. Χαίρομαι που είναι τόσο δημιουργικός και χαρισματικός. Έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, τον βλέπω πηγαίνει παντού. Το χιούμορ του Δημήτρη δεν το αλλάζω με τίποτα, κάθε φορά περνάω τέλεια μαζί του. Τον σέβομαι απεριόριστα, είναι πολύ μεγάλη φωνή, έχει αστείρευτες δυνατότητες φωνητικά και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη.

Σε αυτή τη γιορτή που είναι προς τιμήν του δεν θα μπορούσα να λείψω. Τον θεωρώ οικογένεια μου όπως και αυτός εμένα. Είμαστε φαμίλια. Θα έχει και καταπληκτικούς καλλιτέχνες, σπουδαίες προσωπικότητες. Σας περιμένουμε στις 26 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Σχόλια