Ειδήσεις

Ρ.Μπαντουβά: Ο γιος μου "έφυγε", άφησε όμως κληρονομιά - vid

Το μήνυμα της μάνας που έχασε το παίδι της: Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες μέρες στη ζωή, ας δώσουμε περισσότερη ζωή στις μέρες.

Μία κυρία με το «κ» κεφαλαίο. Η κ.Ροσβίτα Μπαντουβά έχασε πριν 2 χρόνια το γιο της και αποφάσισε όλο τον πόνο, το πένθος και τη στεναχώρια της, να τα διοχετεύσει σε μια δράση που έρχεται να απαλύνει τον πόνο που ζουν βαριά ασθενείς στην κάθε τους μέρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ανακουφιστικής  Φροντίδας «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς»  μέσα από τα συντρίμμια της ψυχής της που της άφησε ο χαμός του μονάκριβου της έκανε την μεγαλύτερη υπέρβαση ιδρύοντας το συγκεκριμένο σύλλογο  που πήρε σάρκα και οστά.

«Ο Ζαχαρίας μου έφυγε αλλά άφησε κληρονομιά στους Κρητικούς  και αυτή δεν είναι άλλη από το σΣύλλογο που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει φροντίδα σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη από ανακούφιση και στήριξη,» αναφέρει η  κ.Ροσβίτα Μπαντουβά, φιλοξενούμενη στην εκπομπή "Ανδριανή" της ΚΡΗΤΗ TV με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου  μοιράζεται με τους τηλεθεατές το όραμα της για το Σύλλογο ανακουφιστικής φροντίδας αναφερόμενη  στο πως ξεκίνησε να υλοποιείται η ιδέα ,όταν ακόμη ο γιος της ήταν στη ζωή αλλά  και τα βήματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα μετά  την  τραγική απώλεια.

Η φράση- σύνθημα της κ. Μπαντουβά που καθηλώνει και προκαλεί αν μη τι άλλο  θαυμασμό, εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο της από όλους εμάς, αποτελώντας  παράλληλα και  μότο ζωής για την ίδια  είναι : «Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες μέρες στη ζωή, ας δώσουμε περισσότερη ζωή στις μέρες».Κρατήστε αυτή τη φράση που λέει η κ. Μπαντουβά και δώστε της εσείς όποια διάσταση επιθυμείτε.

Σχόλια