default-image

Παρουσίαση Χάσι με μεταγραφικό ενδιαφέρον

Ποδόσφαιρο
Παρουσίαση Χάσι με μεταγραφικό ενδιαφέρον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Μπέσνικ Χάσι και του αθλητικού διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος είχε και μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου τοποθετήθηκε για δύο δυνατά ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι δήλωσε για τους Γκονζάλο Ροντρίγκες και τον Εζεκίελ Λαβέτσι, αλλά και τις δήλωσαν οι Χάσι και Ουσίγιος.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι παρουσιάστηκε επίσημα από το σύλλογο το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6), ενώ μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Ξεκαθαρίζω πως αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κανέναν για τον Ολυμπιακό. Μία συνέντευξη στο Βέλγιο ήταν προφανώς στην φαντασία κάποιου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία. Στόχος μας είναι η παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός με επέλεξε διότι έχω εμπειρία στα προκριματικά και ως παίκτης και ως προπονητής. Έχω έρθει εδώ 2 φορές με την Άντερλεχτ και μπορώ να πω πως οι παίκτες μου ένιωθαν και φόβο. Τις τελευταίες μέρες μίλησα με τους Ουσίγιος, Κοβάτσεβιτς και Μοντεστό για τους παίκτες μας. Αυτοί που ήταν δανεικοί θα είναι στην ομάδα στην προετοιμασία οι περισσότεροι, όπως και 4 παίκτες από την ακαδημία.

Η φιλοσοφία μου είναι επιθετική, ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Υπάρχει θέληση από όλους να συμπληρωθεί το ρόστερ όσο γίνεται νωρίτερα, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 26 Ιουλίου". Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι θέσεις στις οποίες θα χρειαστεί ενίσχυση ο Ολυμπιακός και απάντησε: Το ξέρουν οι άνθρωποι στο πάνελ. Όταν έρθει η ώρα θα μάθετε".

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα που έχουν τα προκριματικά του Champions League για τους "ερυθρόλευκους": "Αυτά είναι τα ματς χρονιάς. Υπάρχουν πολλοί διεθνείς που θα λείπουν, αλλά έχουμε χρόνο να είμαστε έτοιμοι".

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μάριο Ουσίγιος, σημείωσε: "Ξέρω πως ήρθα σε έναν σπουδαίο σύλλογο. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πρώτος μας στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Έχουμε μιλήσει με τον Χάσι, έχουμε συμφωνήσει πως βασιζόμαστε στην επιθετική του φιλοσοφία.

Τα μεγάλα ονόματα μας τραβούν την προσοχή (μεταγραφικά), αλλά εμείς έχουμε στόχο να μεγαλώνουμε την ομάδα. Να πάει ένα βήμα πιο πέρα. Ο καθένας θα κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που μπορούμε. Ζητώ να δώσετε χρόνο στον προπονητή και τους παίκτες".

Το λόγο είχε πάρει αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος τοποθετήθηκε για την επιλογή του Μπέσνικ Χάσι, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να δείξει εμπιστοσύνη στη διοίκηση, αφού όπως ανέφερε, και στο παρελθόν έφερε προπονητές που τώρα δουλεύουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Βρέντζος στάθηκε στην εμπειρία του Χάσι στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Άντερλεχτ και τα ταλέντα που ανέδειξε. "Θα κάνει την υπέρβαση στις φετινές μεταγραφές ο κ. Μαρινάκης, ήδη έχει κάνει σημαντικές προτάσεις". Επιβεβαίωσε πως έχει κατατεθεί πρόταση για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες, αλλά τόνισε πως ο Αργεντινός θέλει να μείνει στην Ιταλία.

Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα του Λαβέτσι που βγήκε στην επιφάνεια: "Δεν πρόκειται να έρθει ο Λαβέτσι στον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται να πάρεις παίκτες που λαμβάνουν 8.000.000 ευρώ ή 10.000.000 ευρώ ή 12.000.000 ευρώ".

Στο πάνελ ήταν και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει πόστο στο τεχνικό τμήμα και στο τμήμα σκάουτινγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News