default-image

20 χιλιάδες "ευχαριστώ" από την ΕΠΣ Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
20 χιλιάδες "ευχαριστώ" από την ΕΠΣ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποδοσφαιρική γιορτή χθες στο Παγκρήτιο είχε ιερό σκοπό και η ΕΠΣ Ηρακλείου με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό της πόλης και όλης της Κρήτης που «αγκάλιασε» την προσπάθεια.

20 χιλιάδες ευχαριστώ αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της, αναφερόμενη στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου νιώθει υπερήφανη για την γιορτή του αθλητισμού και του κρητικού πολιτισμού, η οποία γράφτηκε στο χρυσό βιβλίο της ιστορίας του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το Ηράκλειο είχε την τιμή να φιλοξενήσει και να αποθεώσει ποδοσφαιρικούς μύθους, τους ήρωες της Εθνικής Ελλάδας Legends 2004 και τους θρύλους της Inter For Ever.

Ο σκοπός του φιλικού για την ενίσχυση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» επετεύχθη απόλυτα και από το Παγκρήτιο εστάλη το σημαντικότερο μήνυμα ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να σώσει μια ζωή ως εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η ΕΠΣΗ Ηρακλείου εκφράζει 20.000 ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο της Κρήτης, που συμμετείχε σε αυτή την γιορτή και μοναδικές εικόνες μεταφέρθηκαν μέσα από τα τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Κρήτης και το δήμο Ηρακλείου για την αμέριστη συμβολή και τη συνεργασία τους, όπως και όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση.

Ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στο τελετουργικό, τα χορευτικά συγκροτήματα Μαυρόκωστα και Πιλάλη, το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης και τον κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, τον μαντιναδολόγο κ. Μανόλη Μακριδάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων, την ΕΜΑΚ Κρήτης, τα 600 παιδιά των Ακαδημιών και τους προπονητές τους.

Επίσης, ευχαριστεί όλα τα ΜΜΕ της Κρήτης για τη συνεργασία και την προβολή αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής! Δίνουμε την υπόσχεση ότι ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τέτοια ιδανικά, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News