default-image

"Βούλιαξε" ο δρόμος στην Αγία Βαρβάρα

Κρήτη
"Βούλιαξε" ο δρόμος στην Αγία Βαρβάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύπαθο αποδεικνύεται το οδικό δίκτυο στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας αφού η μια «πληγή» κλείνει και άλλη ανοίγει. Διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν νέα μίνι καθίζηση στο σημείο από Αγία Βαρβάρα προς Πανασό.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο neakriti.gr o αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ.Κουκιαδάκης «ενημερώθηκα για το θέμα και ήδη έστειλα μηχανικό στο σημείο για αυτοψία. Εκτιμούμε ότι θα χρειαστεί σήμανση για να μην κινδυνεύσουν οδηγοί και θα δούμε τι παρέμβαση θα απαιτηθεί»..

Ήδη ετοιμάζονται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα για τη συντήρηση δρόμων και αν χρειαστεί θα μπορούσε να ενταχθεί και ο δρόμος.

Πάντως το θέμα έχει απασχολήσει τους κατοίκους της περιοχής. Όπως ανέφερε  σε ανάρτησή του ο Κώστας Μανιουδάκης «Αναισθησία... ή εγκληματική αδιαφορία ..??? Πάνω από 15 ημέρες έχει καθίζηση ο δρόμος έξω από Αγία Βαρβάρα προς Πανασό περνώντας καθημερινά δεκάδες οχήματα βαρέος τύπου από τις δυο εμφιαλώσεις νερού , τουρίστες , λεωφορεία και πολλοί ανυποψίαστοι πολίτες ... Προτού γίνει το μοιραίο αφού από κάτω είναι γκρεμός, ας ενδιαφερθεί κάποιος από το Δήμο Γόρτυνας ή την Περιφέρεια πριν είναι αργά».

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News