Ειδήσεις

Σε ρόλο... "γιατρού", συνταγογραφούσε ναρκωτικά

Μια απίστευτη απάτη «σκάρωσε» ένας 36χρονος, με σκοπό να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες.

Παριστάνοντας το… "γιατρό", αφού πρώτα είχε κλέψει από το ιατρείο ενός 46χρονου την ιατρική του σφραγίδα και το συνταγολόγιο συνταγογράφησης φαρμακευτικών σκευασμάτων, «έγραφε» ναρκωτικά φάρμακα στο συνταγολόγιο, καταρτίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλαστές ιατρικές συνταγές χορήγησης των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Στη συνέχεια ο 36χρονος επισκέφτηκε δύο φαρμακεία και επιδεικνύοντας τις συγκεκριμένες πλαστές ιατρικές συνταγές κατάφερε να πείσει τους φαρμακοποιούς του ενός φαρμακείου για τη γνησιότητα τους και να αγοράσει τα φάρμακα που είχε ο ίδιος «γράψει» στον εαυτό του.

Βέβαια, η… "καριέρα" του δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης τον 36χρονο και έπειτα από έλεγχο βρήκαν όχι μόνο την απόδειξη και τα 299 δισκία ναρκωτικού σκευάσματος που είχε καταφέρει να πάρει από το φαρμακείο, αλλά και την ιατρική σφραγίδα και το συνταγολόγιο του 46χρονου γιατρού, τα οποία και του επέστρεψαν.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.     

Σχόλια