default-image

Όχι ένα & δύο, αλλά 17 σπίτια "άδειασε" σπείρα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Όχι ένα & δύο, αλλά 17 σπίτια "άδειασε" σπείρα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με λεία 26.000 «πιάστηκε» σπείρα 5 ατόμων, που είχε διαπράξει όχι μία, όχι δύο, αλλά 17 κλοπές και άλλες δύο απόπειρες σε σπίτια στο Ηράκλειο.

Έναν ολόκληρο χρόνο δρούσε η σπείρα, εισβάλλοντας σε 17 σπίτια και προσπαθώντας να μπει και σε άλλα δύο, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής χρηματικής αξίας  που υπερβαίνει το ποσό των 26.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, ύστερα από τη συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, συνελήφθησαν 4 άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 36, 46, 35, 38 και 26 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 35χρονος και ο 38χρονος, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν ο 36χρονος, ο 46χρονος και η 26χρονη.

Η σπείρα δρούσε από τις 27 Ιουνίου 2016, μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News