default-image

Το ευχαριστώ των διεθνών μας στον κόσμο

Ποδόσφαιρο
Το ευχαριστώ των διεθνών μας στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν όλοι οι διεθνείς από την παρουσία του κόσμου στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στου Legends 2004 και την Ίντερ For Ever.

Όσοι μίλησαν έκαναν ειδική αναφορά στο κοινό της Κρήτης, το οποίο όσες φορές κλήθηκε να «αγκαλιάσει» την Εθνική ομάδα το έκανε και με το παραπάνω. Έτσι και στο φιλικό που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό το Παγκρήτιο γέμισε.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος χαρακτήρισε συγκινητική την προσέλευση του κοινού. «Ευχαριστούμε τον κόσμο ήταν συγκινητική η παρουσία του. Έδειξαν ότι αγάπησαν όλοι αυτό το παιχνίδι και τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο έγινε», είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Θοδωρή Ζαγοράλη, ο οποίος τόνισε: «Σήμερα ήταν το κάτι διαφορετικό κόντρα σε ένα σύλλογο με τεράστια ονόματα. Σημασία έχει ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Στην Κρήτη πάντα αισθανόμαστε οικεία, είναι σαν έδρα της Εθνικής. Βέβαια εμείς ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό που είναι ιερός και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, το παιχνίδι βέβαια ήταν εντελώς φιλικό».

Ξεχωριστό και το ευχαριστώ του Κατσουράνη στον κόσμο της Κρήτης, το οποίο ήρθε μέσα από το διαδίχτυο. «20000 ευχαριστώ γι' αυτόν τον θεϊκό κόσμο της Κρήτης», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό τους.

Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις και των υπολοίπων διεθνών, οι οποίοι χάρηκαν την παραμονή τους στο νησί μας από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News