Ειδήσεις

Υπό έλεγχο η φωτιά στο παλιό εμφιαλωτήριο στις Αρχάνες

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - νωρίς το βράδυ - σε παλιό εμφιαλωτήριο στις Άνω Αρχάνες

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - νωρίς το βράδυ - σε παλιό εμφιαλωτήριο στις Άνω Αρχάνες.

Ωστόσο όλες οι δυνάμεις που συνδράμουν στην κατάσβεσή της παραμένουν στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνουν εκεί μέχρι και το πρωί, αφού στο κτίριο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δυσκολία της κατάσβεσης.   

Υπενθυμίζουμε ότι στο σημείο βρίσκονται τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα άνδρες και από την πλευρά της αστυνομίας βρίσκεται ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ένα ΤΑΕ Ηρακλείου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη από τον δήμο Αρχανών, όπου φυλάσσονταν κυρίως τρόφιμα, τα οποία διανέμονταν σε οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.  

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, πρόκειται για μία παλιά αποθήκη, ένα κτίριο που είχε σταματήσει η λειτουργία του από το 2005. Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το κτίριο μπορεί να καταρρεύσει.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη φωτιά παραμένουν άγνωστα.

Σχόλια