Ειδήσεις

Κρήτη: Οδοντόβουρτσα σφηνώθηκε στο στόμα μωρού 1,5 έτους

Παρά τις προσπάθειες των δικών του δεν κατέστη δυνατό η οδοντόβουρτσα να βγει από το στόμα του σκίζοντας μάλιστα το μάγουλο του.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε ξενοδοχείο του δήμου Μαλεβιζίου με πρωταγωνιστή ένα μωράκι μόλις 1,5 έτους.

Το παιδάκι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπαιζε όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, «βρέθηκε» στο στόμα του μία οδοντόβουρτσα που καρφώθηκε μάλιστα μεταξύ πάνω και κάτω γνάθου.

Παρά τις προσπάθειες των δικών του δεν κατέστη δυνατό να βγάλουν το συγκεκριμένο αντικείμενο από το στόμα του που είχε σφηνωθεί, σκίζοντας μάλιστα το μάγουλο του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο ξενοδοχείο, προσπάθησαν σε πρώτη φάση να κρατήσουν ανοιχτή την αεροφόρο όδο στο στόμα του παιδιού και να μην καταπιει την οδοντόβουρτσα και τα κατάφεραν επιτυχώς.

Στη συνέχεια  παρέλαβαν τη μικρή Γερμανίδα που εκλαιγε συνεχώς και ήταν αρκετά φοβισμένη,μεταφέροντας την άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία.

Για την περίπτωση του μωρού έχει ήδη ενημερωθεί παιδοχειρουργός και γιατροί της ΩΡΛ.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια