Ειδήσεις

Optical House, ένα πρότυπο και καινοτόμο κατάστημα στην πόλη του Ηρακλείου

Το κατάστημα Optical House αποτελεί στο Ηράκλειο έναν πρότυπο και καινοτόμο χώρο Οπτικής, Οπτομετρίας και Φακών Επαφής ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του κοινού της Κρήτης και όχι μόνο.

Το Φεβρουάριο συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας. Ο βασικός εταίρος και υγειονομικός υπεύθυνος της επιχείρησης Σωτήρης Πλαΐνης*, οπτομέτρης-ερευνητής (MSc, PhD, FBCLA) πλαισιώνεται από μία ομάδα συνεργατών με εξειδικευμένη επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση, συμμετέχοντας ενεργά στις διεθνείς εξελίξεις στο ερευνητικό και εκπαιδευτικό αντικείμενο της Οπτικής και της Όρασης.

Αυτά τα 10 χρόνια το Optical House εμπλουτίζει τη συλλογή σε γυαλιά οράσεως και ηλίου κορυφαίας ποιότητας και σας ενημερώνει για τη σωστή επιλογή σκελετού για κάθε σας ανάγκη. Επίσης, προτείνει την ιδανική λύση σε κάθε πρόβλημα όρασης με την εξατομικευμένη αντιμετώπισή του με φακούς οράσεως και φακούς επαφής για κάθε διαθλαστικό πρόβλημα (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία) και για κάθε ηλικία.

Επιπλέον, διαθέτει φακoύς επαφής τελευταίας γενιάς ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στα υλικά και στους οπτικούς σχεδιασμούς επιλέγοντας προϊόντα εναρμονισμένα με τον τρόπο ζωής του Έλληνα χρήστη, ενώ παρέχει πλήρη ενημέρωση στους χρήστες όσον αφορά τη σωστή επιλογή υλικών, την εξατομικευμένη εφαρμογή και τη σωστή καθοδήγηση όσον αφορά στο χειρισμό των φακών και τους κανόνες φροντίδας συντήρησης και υγιεινής τους. Διαθέτει επίσης τους κορυφαίους φακούς στον κόσμο για την αντιμετώπιση παθήσεων του κερατοειδή (πχ κερατόκωνος, κερατοειδικά μοσχεύματα) καθώς και για τη διόρθωση της όρασης σε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Το Optical House εξακολουθεί να αποτελεί το μοναδικό χώρο πρότυπης οπτομετρικής αξιολόγησης ασθενών με χαμηλή όραση λόγω παθήσεων του αμφιβληστροειδή (π.χ. ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς) ή άλλων επίκτητων και κληρονομούμενων οφθαλμικών διαταραχών (π.χ. μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια), παρέχοντας τα κατάλληλα βοηθήματα σε κάθε περίπτωση.

Πάνω απ΄όλα, όμως, εδώ και 10 χρόνια στο Optical House σας κοιτούν στα μάτια με ειλικρίνεια, εντιμότητα, επαγγελματισμό, γνώση και κυρίως κατανόηση για τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας. Ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια, το κατάστημα Optical House από τον Απρίλιο σας υποδέχεται σε έναν ΝΕΟ, μεγαλύτερο και ανανεωμένο χώρο στην οδό ΚΑΤΕΧΑΚΗ 29 προκειμένου το έμπειρο προσωπικό του να παρέχει ακόμα καλύτερα τις υπηρεσίες του. Με τη χρήση εργαστηριακού εξοπλισμού αιχμής και καινοτόμων προϊόντων τελευταίας γενιάς συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας με σκοπό την επιλογή εργονομικών προϊόντων ανάλογα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις όρασης του κάθε ανθρώπου.

Ο Σωτήρης Πλαΐνης έχει ολοκληρώσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Οπτομετρίας και επιστημών Όρασης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου κι αποτελεί επίτιμο λέκτορα, ενώ από το 2002 είναι επιστημονικό μέλος των διατμηματικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών "Oπτική & Όραση" και "Εγκέφαλος & Νους" στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Επίσης, αποτελεί επίτιμο μέλος της Διεθνούς Εταιρείας στην Έρευνα των Φακών Επαφής (ISCLR) και της Βρετανικής Εταιρείας Φακών Επαφής (BCLA) ενώ από το 2010 είναι μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οπτικής και Οπτομετρίας (EAOO) και διεθνής αξιολογητής αθλητών με αναπηρία όρασης (Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή). Η ακαδημαϊκή ενασχόλησή του εμπλέκει ερευνητική, διδακτική και κλινική δραστηριότητα, όπως η διεξαγωγή εξειδικευμένων ηλεκτροφυσιολογικών εξετάσεων της όρασης για τη διάγνωση διαταραχών του αμφιβληστροειδή (π.χ. ωχροπάθειες), του οπτικού νεύρου (π.χ. αμβλυωπία) και της οφθαλμοκίνησης (π.χ. στραβισμοί).

Optical House

Οδός Κατεχάκη, Αρ.29

Τηλ. 2810344162

www.opticalhouse.gr

Fb: OpticalHouseGR

Σχόλια