Ειδήσεις

Ντύθηκε στα "γαλανόλευκα" η Πλατεία Ελευθερίας -pics

Στους ρυθμούς της Εθνικής ομάδας κινείται το Ηράκλειο και στο κέντρο της πόλης ξύπνησαν μνήμες χαράς από την κατάκτηση του Euro 2004.

Η Πλατεία Ελευθερίας ντύθηκε στα «γαλανόλευκα» για χάρη των τότε διεθνών και του Ότο Ρεχάγκελ, που με τον άθλο τους στα γήπεδα της Πορτογαλίας είχαν βγάλει ένα ολόκληρο Έθνος στους δρόμους.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι αποθέωσαν τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη και Ρεχάγκελ, στο ξεχωριστό event που είχε ετοιμάσει ο Σύνδεσμος φίλων Εθνικής «Γαλανόλευκος Φάρος» και ο πρόεδρος του, Νίκος Φλέκκας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τρόπαιο του 2004, η μπάλα και φανέλες των διεθνών τράβηξαν τα βλέμματα του ενδιαφέροντος, με τον «Χερ Οτο» να σηκώνει την… κούπα και να θυμάται ένδοξες μέρες.

Υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με πολύ κόσμο και έπειτα ανέβηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Εκεί είχαν μια εθιμοτυπική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη, Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη.

Συζήτησαν για αρκετά θέματα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το επίσημο τελετουργικό στην Περιφέρεια Κρήτης θα γίνει αύριο με την παρουσία και των δύο αποστολών, δηλαδή αυτή της Εθνικής του 2004 και της Ίντερ For Ever.

Ρεπορταζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης, Γιάννης Καλιακάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια