default-image

Στις πρώτες τρεις εταιρείες η Mechanical Solutions (vid-pics)

Οικονομία
Στις πρώτες τρεις εταιρείες η Mechanical Solutions (vid-pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H εταιρεία μας Mechanical solutions διακρίθηκε με την τρίτη θέση (Bronze metal) στον διαγωνισμό Energy Mastering Awards 2017 σε δυο κατηγορίες.

Οι κατηγορίες που διακριθήκαμε αφορούν τις καλύτερες πρακτικές: α) για τα καινοτόμα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (energy storage innovation) και β) για την εφαρμογή συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (renewable energy implementation).

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μάιου 2017 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Στο διαγωνισμό αυτό λαμβάνουν μέρος κορυφαίες εταιρείες από όλη την Ελλάδα που έχουν σαν αντικείμενο τους την ενεργεία (παράγωγη, εξοικονόμηση, διαχείριση) και παρουσιάζουν τα καλύτερα έργα και πρακτικές.

Να διευκρινίσουμε ότι, η κριτική επιτροπή βαθμολογούσε αντικειμενικά με κλίμακα 0-10 και όχι συγκριτικά τις προτάσεις μεταξύ τους. Γι' αυτό και στις δύο κατηγορίες αν και λάβαμε τρίτη θέση (Bronze), ουσιαστικά ήμασταν πρώτοι σε βαθμολόγια και στις δυο κατηγορίες μιας και δεν υπήρξαν μεγαλύτερες βαθμολογίες ,ώστε να λάβουν δεύτερο και πρώτο βραβείο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_2cgy8cku/

Είναι τιμή μας η συμμέτοχη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό  δίπλα στους κορυφαίους του χώρου. Το έργο που παρουσιάσαμε έχει τίτλο: «Γεωθερμική εφαρμογή ψύξηςθέρμανσης σε μονοκατοικία σε αστικό περιβάλλον εντός σχεδίου πόλης». Ανήκει στον συμπολίτη μας Αγιονικολιώτη Κ. Αργύρη Καπανταγάκη και βρίσκεται στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καπανταγάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία μας για την υλοποίηση  ενός τόσο ιδιαίτερου έργου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News