Ειδήσεις

"Μπουμπούκια" στις κλοπές οι δύο νέοι στο Ηράκλειο

«Μπουμπούκια» αποδείχτηκαν δύο άνδρες μόλις 22 και 23 ετών, που, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ο ένας είχε «μπουκάρει» σε 10 καταστήματα και επιχειρήσεις και ο άλλος «άδειασε» το αυτοκίνητο μιας γυναίκας.

«Εισβολέας» σε καταστήματα και επιχειρήσεις ο 23χρονος

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπής και άλλες τέσσερις απόπειρες κλοπής σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

«Πρωταγωνιστής» είναι ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, μόλις 23 ετών, ο οποίος από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα του Μαΐου, είχε εισβάλλει στα καταστήματα 10 ανυποψίαστων πολιτών, αφαιρώντας, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο 22χρονος είχε… χόμπι να «ανοίγει» αυτοκίνητα

Από την άλλη, ο 22χρονος είχε διαφορετικό τρόπο δράσης, αφού... χόμπι του ήταν να «ανοίγει» αυτοκίνητα και έπειτα να τα «αδειάζει».

Ειδικότερα, ο 22χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής αφαίρεσε από το αυτοκίνητο μιας  36χρονης χρήματα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.

Βέβαια, δε στάθηκε για πολύ τυχερός, αφού από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 22χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή και ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 22χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε φορτηγό αυτοκίνητο.

Σχόλια