default-image

Έζησε εφιαλτικές στιγμές, την κλείδωσαν στο κοιμητήριο (vid)

Ηράκλειο
Έζησε εφιαλτικές στιγμές, την κλείδωσαν στο κοιμητήριο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτική περιπέτεια έζησε μια γυναίκα η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο κοιμητήριο Ηρακλείου. Υπάλληλοι του νεκροταφείου προφανώς δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία της ηλικιωμένης και έτσι έκλεισαν τις πόρτες.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά ο εφιάλτης για την 59χρονη η οποία δεν πίστευε στα μάτια της.

Εκλιπαρούσε για βοήθεια όμως δεν την άκουγε κανείς. Για καλή της τύχη κρατούσε το κρατούσε το κινητό της τηλέφωνο και έτσι επικοινώνησε με την κόρη της, η οποία μας περιγράφει τις εφιαλτικές αυτές στιγμές.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ. Το κοιμητήριο ήταν ανοιχτό παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να είναι κλειστό από τις 7.00 το βράδυ.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_zpdbsp6d/

Οι πόρτες ήταν ανοικτές. Έτσι, η 59χρονη εισήλθε στο κοιμητήριο προκειμένου μέσα σε λίγα λεπτά να ελέγξει το καντήλι στον τάφο του γιου της.

Όταν διαπίστωσε ότι εγκλωβίστηκε στο νεκροταφείο ενημέρωσε την κόρη της, η οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του δήμου προκειμένου να ανοίξει το νεκροταφείο. Μάταια όμως...

Τα τηλέφωνα δεν απαντούσαν και έτσι επικοινώνησε με υπάλληλο γραφείου τελετών, αναζητώντας βοήθεια.

Μη έχοντας - όπως είπαν - άλλη επιλογή, έσπασαν το λουκέτο στο κοιμητήριο…

Απεγνωσμένη η κόρη της, στέλνει το δικό της μήνυμα στη Λότζια, ώστε οι αρμόδιοι να είναι πιο προσεκτικοί, επισημαίνοντας μάλιστα το τι θα μπορούσε να συμβεί στη περίπτωση που η μητέρα της δεν κρατούσε το κινητό της τηλέφωνο.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News