Ειδήσεις

Στο «κόκκινο» η κίνηση στο "Ν. Καζαντζάκης" (vid-pics)

Εικόνες αγανάκτησης και απίστευτης ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου!

Εικόνες αγανάκτησης και απίστευτης ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου…

Απίστευτο αλαλούμ! Κυκλοφοριακό κομφούζιο εντός του αεροδρομίου, αλλά και τεράστιες ουρές στους κεντρικούς δρόμους, με τα ρεύματα κυκλοφορίας να μετατρέπονται σε θέσεις στάθμευσης των λεωφορείων.

Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων εξοργισμένοι καταγγέλλουν πως όλοι γνώριζαν για τη φετινή έκρηξη του τουριστικού ρεύματος και κανένας δεν έκανε τίποτα για να διορθωθεί η κατάσταση και να μην υποστούν οι ίδιοι όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στιγμές πολύωρης αναμονής των λεωφορείων και κατ' επέκταση των επισκεπτών…

 

Το Ν. Καζαντζάκη, επιβεβαίωσε σήμερα στην πράξη ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις αυξημένης τουριστικής κίνησης, όπως σήμερα που πραγματοποιήθηκαν 191 πτήσεις και με τους επισκέπτες να δέχονται μια σχετική ταλαιπωρία, με την κατάσταση ευτυχώς να επιστρέφει στην κανονικότητα λίγη ώρα αργότερα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ", "ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ" ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Όπως κατήγγειλαν οι οδηγοί είναι μία οδυνηρή κατάσταση για τους ίδιους αλλά και για τους επισκέπτες, η οποία χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, καθώς η κίνηση στο εξής θα αυξάνεται μέρα με τη μέρα για τους επόμενους τρεις μήνες.  

Εικόνες απίστευτης ταλαιπωρίας και μέσα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου οι αφίξεις χτύπησαν "κόκκινο". Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν εξάλλου οι παρακάτω φωτογραφίες, όταν ιμάντας που μεταφέρει αποσκευές από τα ελεγκτήρια εισιτηρίων στην πίστα τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια