default-image

Αυλαία με νίκη για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα Χανιά

Μπάσκετ
Αυλαία με νίκη για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο καθώς επικράτησε εύκολα με 23-70 των Αετών Κρήτης στα Χανιά στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ηρακλειώτικη ομάδα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έφτασε άνετα στη νίκη, όπως πιστοποιεί και το τελικό 23-70.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Μάξιμος Χατζηδάκης, «ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο τελειώνει κάπου εδώ. Ένα ταξίδι με πολλές όμορφες στιγμές, πολλά μαθήματα και πάρα πολλές ωραίες προπονήσεις. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε λίγους μόνο μήνες πιο δυνατοί και με ακόμα περισσότερη όρεξη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου για τη βοήθειά τους αυτές τις δύσκολες εποχές και πάνω από όλα ευχαριστούμε αυτό τον υπέροχο κόσμο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας όπου βρισκόμαστε για να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας μας».

Τα δεκάλεπτα: 6-20, 13-38 (ημίχ.), 15-60, 23-70.

ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ (Γ. Κλαράκης): Κλαράκης 11, Κουμής, Βάλβης, Μπουχαλάκης 2, Κωνσταντάκης, Σκορδύλης 8, Κοκολάκης 2.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης): Γαστεράτος 2, Χουρδάκης, Κοκκινάκης 2, Ψαράκης 2, Μαράκης, Χατζηδάκης 30, Σβέτσοβ 2, Σταματάκης 14, Χριστόφορος 7, Στυλιανακάκης 11.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News