default-image

Events στο Ηράκλειο με τους ήρωες της Πορτογαλίας

Ποδόσφαιρο
Events στο Ηράκλειο με τους ήρωες της Πορτογαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άφιξη στο Ηράκλειο σπουδαίων προσωπικοτήτων της Εθνικής Ελλάδας 2004 και της Ίντερ, για το φιλικό LEGENDS 2004 – INTER FOR EVER, συνδυάζεται με events στο κέντρο του Ηρακλείου και επισκέψεις σε σχολεία της πόλης.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προγραμματίζει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, επίσκεψη στο 6ο και 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ.Τίτος) με την παρουσία των Γιώργου Καραγκούνη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Ότο Ρεχάγκελ. Οι μαθητές-τριες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους ήρωες της Πορτογαλίας, να φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ θα λάβουν και αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης και θα περάσει από την πλατεία των Λιονταριών και την οδό Δαιδάλου, με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Εκεί διοργανώνεται εκδήλωση με άρωμα… EURO 2004 με τη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκος Φάρος». Στην πλατεία Ελευθερίας θα υπάρχει το τρόπαιο του EURO 2004, η μπάλα του τελικού και διάφορα άλλα αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα από την Πορτογαλία, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από τα μέλη της Εθνικής Ελλάδας.

Ανάλογη εκδήλωση με διεθνείς ποδοσφαιριστές θα γίνει και το απόγευμα της Τρίτης στις 19:30 στην πλατεία των Λιονταριών.

Επίσης το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου, αντιπροσωπείες διεθνών ποδοσφαιριστών θα επισκεφθούν σχολεία της πόλης του Ηρακλείου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News