default-image

Αντιδράσεις μετά τη "βόμβα" Κουκιαδάκη (νideo)

Κρήτη
Αντιδράσεις μετά τη "βόμβα" Κουκιαδάκη (νideo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης στην εκπομπή "Κρήτη σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV όπου μιλώντας στο Μάνο Δασκαλάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη αποκάλυψε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης .

Ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις αλλαγές που προωθούνται στους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες με το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για τον Καλλικράτη…ένα σχέδιο για το οποίο πολλοί θεωρούν ότι καταργείται ο θεσμός των αντιπεριφερειαρχών.

 Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει  τις αλλαγές ως  το πιο σύντομο ανέκδοτο…αλλά και  μια μεγάλη ανοησία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗ

Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 εβδομάδες, όταν και ο γ.γ. του Υπ. Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, επισκέφτηκε την Κρήτη και έδωσε τότε το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης, δημιουργώντας τις πρώτες αιχμηρές αντιδράσεις από πλευράς Ευρυπίδη Κουκιαδάκη.

Οι αντιδράσεις

Για πολιτικό λάθος έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, σε περίπτωση που εν τέλει προωθηθούν αυτές οι αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποστάσεις από το θέμα κρατά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για θέμα ήσσονος σημασίας για τους πολίτες, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται συνάντηση του με τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη για να συζητηθούν οι αποφάσεις του αντιπεριφερειάρχη.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News