Ειδήσεις

1750 κιλά καπάκια χαρίζουν ζωή σε δύο ανθρώπους -photos

Οι μικρές εθελοντικές ομάδες που δρουν στο Ηράκλειο βρίσκουν πάντα τρόπο με τη δυναμικότητα, την αμεσότητα τους να μας εκπλήσσουν.

Οι εθελοντικές ομάδες που δρουν στο Ηράκλειο βρίσκουν πάντα τρόπο με τη δυναμικότητα, την αμεσότητα και την διεισδυτικότητα τους να μας εκπλήσσουν και να μας κάνουν περήφανους για την πόλη μας.

«1750 κιλά σε καπάκια πήραν σήμερα τον δρόμο της ανακύκλωσης!!! 2 παιδιά ηλικίας 4 & 22 χρονών με προβλήματα υγείας, θα βοηθηθούν από τα έσοδα της ανακύκλωσης!!», αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. στο facebook.

Παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας όσοι έχουμε επιλέξει να ζούμε σ' αυτή την γωνιά της Κρήτης, υπάρχουν μικρές εστίες που η θέληση τους να προσφέρουν στον συνάνθρωπο γίνεται τεράστια φλόγα που αγκαλιάζει και φέρνει ευχαρίστηση σε όλους μας και όχι μόνο στα πρόσωπα στα οποία απευθύνεται η αγάπη των ομάδων αυτών.

Η ανάρτηση κλείνει με τα λόγια: «Ευχαριστούμε τους δεκάδες πολίτες που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και τους Εθελοντές της ομάδας μας που αφιερώνουν χρόνο για τον συνάνθρωπο!!!! Γίνε η αλλαγή που περιμένεις.... για κάτι καλύτερο!!!».

Ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από το σπουδαίο έργο τους και τα λίγα λόγια τους κι ας βοηθήσουμε όπως, όπου και όσο μπορούμε αυτή την πόλη να γίνει καλύτερη με χαμογελαστούς ανθρώπους.

?

?

Σχόλια